El Camino – úti beszámoló

Gyere a Facebookra is!

Partnerek

Bognár Stúdió - SEO

RSS követés

El Camino 8. nap: Logro?o - Nájera

2009. július 14.
Hármasban caminozunk, amit meg is örökítek. Leglábbis az árnyékunkat. Nájera-ban bús képű szállásadókat találunk.

Reggel még én várok a fiúkra, minő szép pillanat, majd együtt elindulunk. A városkép úgy készült, hogy észrevettem, hogy még égnek a közvilágítás lámpái, és milyen hangulatos is ez, csinálok gyorsan egy képet. Céloztam és …. mire kattintottam lekapcsolták.

Logrono reggel

Kifelé tartunk Logrono-ból

200907141575

Kezdünk csapattá válni...

Ezzel együtt beindul a fejemben, hogy nem úgy van-e, hogy itt egyedül kell menni. Tipikus…

200907141576

Keresztek a kerítésen

200907141577

Érkezőben valahová...

Nájera-ban a fő zarándokszállás (értsd: ami minden szálláslistán rajta van), sehogy sem akar meglenni. Menetelgetünk fel-alá, majd észreveszem, hogy az egyik vendéglő tábláján albergue felirat is van. A házigazdák éppen ebédelnek, úgyhogy nagyon morcosan néznek, hogy mit óhajtunk. Később kiderült, hogy ez az alap nézésük. Egyetlen egyszer láttam a hapsit mosolyogni, mikor este odakeveredett Cécile és rendelt valamit a pultnál. Ez a Cécile egy varázsló… Meg hát eszembe jut, hogy ugyanaz a hely, nekünk egy különleges Camino, nekik meg a hétköznap(i, monoton világuk, amiből, biztos, jó lenne kiszállniuk…)

200907141578

Esti sör - Nájera

Emlékszem még, hogy valamilyen boltot kerestünk – hiába – Ádámmal, illetve később mindenkin elhatalmasodott a heppje: Csaba a főtéren talált titkosítás nélküli WiFi-t, és odaragadt egy padhoz, én elballagtam az esti sörömért a fenti bárba, Ádámmal beszélgettem még egy ideig, aztán ő elment aludni.

Hozzászólás...

 

 

 

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett: (kattints)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

4 hozzászólás El Camino 8. nap: Logro?o – Nájera

  • chiara

    Szió Zoltán! Hú, átérzem, épp most írtam egy kint forgolódós éjszakáról 🙁

  • Hát Najerába én nem kaptam szállást, telt ház volt, mire oda értem, igaz estére érkeztem meg, mert aznap dupla távot vállaltam el – 45 km. kint aludtam a város után egy szikla oltalmába a földön.Többet nem dupláztam a távot. Borzalmas volt, egy teljes napot kellett pihenem Najerába, úgyhogy nem nyertem egy napot sem

  • chiara

    Ó, én köszönöm, ha ajánlod… 🙂 És örülök, hogy tetszik.

  • A nyitókép, a három árnyék-vándor az El Camino porán, fantasztikus! Tényleg nagyon tetszik, gratulálok!
    Egyúttal engedélyt is kérnék az egyszeri felhasználására a Jóljárok.hu címlapján, ahonnan ajánlani szeretném ezzel a képpel is ezt az oldalt. Hiszen ez közérdekű!