El Camino – úti beszámoló

Gyere a Facebookra is!

Partnerek

Bognár Stúdió - SEO

RSS követés

A blogról

Ezt a blogot nem útközben írtam, hanem hazaérkezésem után és még nem is értem az elmesélésben az út végére… Így aztán csak arról tudok beszámolni, amire emlékszem… 🙂 Ez néha igen kevés, más napoknál meg én is meglepődöm, hogy milyen sok dolog megmaradt bennem.

A blog még korántsem teljes, folyamatosan bővül.

A saját élményeim leírása mellett azoknak is szeretnék a segítségére lenni, akik most készülődnek az útra. Ezért van az információk, okosságok rész, a letöltések, az útitárs kereső és a linkgyűjtemény.

Viszont csak akkor lesz okosság az okosság, ha más, Caminot megjárt zarándokok is hozzáteszik, amit tudnak, úgyhogy kérlek benneteket, írjatok sok kommentet, sok jó tanáccsal az útra készülőknek! Az útra készülők pedig kérdezzenek bátran!

Nem utolsó sorban, üdvözöllek az oldalon!
És minden zarándoknak:
Buen Camino!

chiara

Utolsó módosítás: 2010. 02. 23.

Hozzászólás...

 

 

 

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett: (kattints)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

4 hozzászólás A blogról

 • Milovecz Gabor

  Útitárs át keresek, 2021 augusztus 20 körüli indulással a Francia útra. 63 éves férfi vagyok, jó edzettségi állapotban, naponta 20-25 km tervezek!

 • Én is emlékezetből írtam meg, hazaérkezésem után kezdtem, nekem nagyon megmaradt minden mozzanat. Néhány dolgot útközben anno a telóm diktafonjára mondtam, ennyit használtam fel a blogírás közben, de ez max. 1-2 perc/nap szöveg volt. Jó olvasni másét is utólag. Buen Camino minden indulni készülőnek.

  http://camino.opencomp.hu (nem reklámnak szántam, az enyém amúgy sem él ilyen szépen, mint ez 🙂 )

 • Berti

  Sziasztok!
  Segítséget kérek.Sajnos nem tudok regisztrálni az oldalra.
  Berti

 • Inez

  Portugál útra Utitársat keresek Júliusi indulással
  Inez