El Camino – úti beszámoló

Gyere a Facebookra is!

Partnerek

Bognár Stúdió - SEO

RSS követés


Éppen frissülünk! Pár óra múlva gyere vissza, addigra működni fog minden!

Konferencia: Zarándokolni jó! 2011. február 18-19.

A magyar jezsuiták Párbeszéd Háza és a Pesti Jézus Szíve jezsuita templom közössége tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő barátait, ismerőseit a Zarándokolni jó című konferenciára és László Dániel festőművész Mária út c. kiállítására a Párbeszéd Házába. (1085 Budapest, Horánszky u. 20.)

Részletek ?

2 hozzászólás Konferencia: Zarándokolni jó! 2011. február 18-19.

  • Dr.Surányi Jenő

    Nagyszerű lenne, ha az elhangzott előadások szövege mielőbb megjelenne. Ha ez esetleg megtörtént valahol, kérek útmutatást az elérhetőségről.

  • Dr.Surányi Jenő

    A konferencia második napján, a dél előtti előadásokon és beszélgetésen vettem részt. Számomra jó és hasznos volt, segített eldönteni, hogy a régóta tervezett útra, az El caminora elmenjek. Erről leginkább Rozsnyai Margit “tehet”, akinek előadása jórészt leépítette fenntartásaimat, félelmeimet.
    A kerekasztal beszélgetésnek volt egy pontja, melyre a hozzászóló nem kapott korrekt választ, az új, Magyarországról induló zarándoklatok infrastruktúrájának kiépítése, illetve ennek finanszírozása. Ez ügyben az Úniós támogatások turisztikai fejezetében lehet olyan pályázatokra találni, melyek segíthetik az egyéni, vállalkozói törekvéseket.

Hozzászólás...

 

 

 

A következő HTML tag-ek használata engedélyezett: (kattints)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*